Реферат електричний струм у металах скачать

Реферат електричний струм у металах.
Реферат: Монтаж освещения с лампами накаливания КРАЕВОЕ ГОСУДАРСТВЕННОЕ БЮДЖЕТНОЕ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОЕ УЧРЕЖДЕНИЕ НАЧАЛЬНОГО. Ттему курорт построен в реферат на тему природа електричного струму 60 - ых годов. Презентация на тему 'Тип мол Електричний струм у металах. Коротко про сайт RefList.Su - це найбільша колекція рефератів.

На сайті RefList.su Ви знайдете безліч цікавих робіт і статей: реферати, дипломні, курсові роботи, шпаргалки, контрольні та лабораторні роботи, топіки з англійської мови. На нашому порталі, Ви можете додавати свої матеріали, читати реферати користувачів, використовувати пошук по сайту. Також в RefList.su можна почитати викладу, доповіді, квитки, твори. Колекція рефератів доступна для всіх безкоштовно і без відправки смс, і реєстрації. Хто ж електричний струм і що щодо його виникнення і існування протягом потрібного нам часу? Слово « струм» означає рух чи протягом чогось. Электричес-ким струмом називається упорядкований (спрямоване) рух заряджених частинок. Щоб самому отримати електричний струм в провод-нике, треба домовленість створювати ньому електричне полі.

Щоб электричес-кий струм в провіднику існував тривалий час, необходи-мо весь цей час підтримувати у ньому електричне полі. Элек-трическое полі провідниках створюється і може тривале вре-мя підтримуватися джерелами електричного струму. У настоя-щее час людство використовує чотири основних джерела струму: статичний, хімічний, механічний і полупроводнико-вый(солнечные батареї), але у всякому їх відбувається рабо-та з розділення позитивно і негативно заряджених частинок. Раздельные частки накопичуються на полюсах источни-ка струму, - так називають місця, яких з допомогою клем чи затискачів під'єднують провідники. Один полюс джерела струму заряджається позитивно, інший - негативно. Якщо полюси з'єднати провідником, то під впливом поля вільні заря-женные частки в провіднику рухатимуться, виникне элек трический струм. Електричний струм. Джерела електричного струму.

До 1650 року - часу, коли у Європі пробудився боль-шой інтерес до електрики, - був відомо способу легко отримувати великі електричні заряди. Зі збільшенням кількості учених, зацікавлені дослідженнями електрики, можна було б очікувати створення дедалі більше і ефективних способів отримання електричних зарядів. Отто фон Герике придумав першу електричну машину. Він налив розплавлену сірку всередину пологого скляного кулі, та був, коли сірка затверділа, розбив шибку, не здогадуючись у тому, що сама скляний кулю із меншим успіхом міг би пос-лужить його цілям. Потім Герике зміцнив сірчаний кулю оскільки показано на мал.1, що його можна було крутити рукояткою. Для отримання заряду треба було жодної рукою крутити кулю, а інший - пригортати до нього шматок шкіри.

Трение порушувало потен-циал кулі до величини, достатньої, щоб одержувати іскри завдовжки кілька сантиметрів. Ця машина справила біль- шую допомогу у эксперименталь- ном вивченні електрики, але ще більше складні завдання «хра- нения» і «запасания» электри- ческих зарядів вдалося розв'язати тільки завдяки наступному прогресу фізики. Річ у тім, що потужні заряди, які можна було створювати на тілах з допомогою електростатичної машини Герике, швидко зникали. Спочатку думали, що причиною є «випаровування» зарядів. Щоб запобігти «випаровування» зарядів запропонували укласти заряджені тіла у зачинені судини, виготовлені з ізолюючого матеріалу.

Природно, як такі судин було обрано скляні пляшки, а ролі электризуемого матеріалу - вода, бо її було легко наливати в пляшки. Щоб можна було зарядити воду, не відкриваючи пляшку, крізь пробку був перепущено цвях. Задум був би гарний, але з причин, тоді незрозумілим, прилад працював таких вже вдало.



  • Реферат електричний струм у металах

  • Реферат електричний струм у металах
  • Популярные авторы:
    avatar
    close